Denne 9:00 - 18:00

  +421 911 544 217  facebook instagram

Dobrá Hračka!

Poznáte ten pocit radosti, keď sa hráte s vašim dieťaťom a hru si prežívate viac ako ono? Ste celí rozrušení, keď rozbaľuje hračku, ktorú ste preň poctivo vyberali a hľadali? Precítite s dieťaťom každú emóciu a ste súčasťou príbehov, čo vznikajú pri hraní? Ak áno, ste tu správne. Vitajte na Blogu Dobrej hračky, písaného dospelákmi, ktorí sa snažia na svet pozerať očami detí.

Príbeh Dobrej Hračky sa začal písať pred dvoma rokmi, v kamennom obchodíku spojenom s galériou Tricklandia. Keďže išlo o jedinečnú galériu, rozhodli sme sa do predajne v Tricklandii dostať aj jedinečné hračky. Naša ponuka tak od začiatku obsahovala rôzne IQ testy, logické hračky. Hračky ktoré podnecujú v deťoch kreativitu a vedia ich pri hraní aj čomusi priučiť. V priebehu prvého roka sme obchodík neustále zapĺňali novými produktami a voľného priestoru bolo postupne menej a menej. Čoho však bolo viac boli maily a telefonáty. Pýtali ste sa, či je náš tovar dostupný aj na inom mieste ako v predajni vo Vysokých Tatrách. Chceli sme vám byť bližšie a preto sme sa začali pohrávať s myšlienkou spustenia eshopu. Váš záujem bol štartovacím motorom pri zrode nášho webu, na ktorom dnes nájdete viac ako 450 produktov.

Už pri nahrávaní prvých produktov sme vedeli, že nechceme predávať len hračky. Chceli sme vám predať osobnú skúsenosť a reálne emócie, dojmy, ktoré v nás hračky zanechali. Uvedomovali sme si zásadnú vec, na produkt zabalený v krabici reagujeme úplne inak, ako keď ho rozbalený držíme v ruke. Cez obal si len ťažko vyskúšame z akého materiálu hračka je, či je na dotyk príjemná. Vysvetlíme si to na konkrétnom príklade.

Poznáte stavebnice Teifoc? Podľa obalu vieme zistiť, že ide o stavebnicu z pálených tehál. Ale čo ďalej? Vieme akej veľkosti sú tehličky? Ako ich treba na seba ukladať a lepiť? Toto sú otázky, ktoré pri pohľade na krabicu napadli mnohých zákazníkov. Aby sme stavebnicu vedeli priblížiť, natočili sme video, v ktorom môžete vidieť obsah balenia, proces stavby a na záver aj finálnu stavbu. Takýmto spôsobom sme spojili príjemné (my sa naozaj veľmi radi hráme) s užitočným, pretože sme vám ukázali ako naše produkty reálne fungujú (https://www.youtube.com/watch?v=tDJ6vq7GhkA)

Naša kancelária sa vďaka natáčaniu videí neraz zmenila na izbu plnú hračiek. Viete si predstaviť, koľko radosti v nás vyvolávala možnosť skúšať hračky? Toľko, že do jednej malej kancelárie sa ani nezmestí. Potrebovali sme nový priestor, zameraný len na Dobrú Hračku. Miesto, kde by sme dokázali skĺbiť predaj produktov a hranie s deťúrencami.  Obrovskú detskú izbu, kde si každé dieťa nájde to svoje. Od zrodu tejto myšlienky prešlo presne pol roka. 6 mesiacov driny, ktorá stála za to. Dnes sedíme v tulivakoch v detskej galériisledujeme usmiatych drobcov ako sa zabávajú a učia nové veci. Pozorujeme malého Maroška, nádejného hudobníka so zmyslom pre rytmus ako vášnivo bubnuje v hudobnom kútiku. Na návštevu prišla aj prváčka Sofia. „Keď budem veľká, chcem byť doktorkou.“ Ani sme sa nenazdali Sofia už skladala kostru ľudského tela v lekárskom kútiku. Tak to u nás funguje. Galéria Dobrá Hračka je miestom, kde sa dospelí vrátia späť do detstvadeti si vyskúšajú svet velkáčov.

Upozorňujeme, že vouchery ZĽAVOMATU sa NEDAJÚ využiť počas Veľkonočných sviatkov. To znamená od 29.3.-1.4.2024.