Denne 9:00 - 18:00

  +421 911 544 217  facebook instagram

Hračkoskúšači po prvé alebo ako Bibka mlyn postavila

Tak a je to tu! Prvá recenzia od našej detskej hračkoskúšačky dorazila. Prečítajte si aké bolo skladanie, hranie a maľovanie preglejkového mlynu od Ugears Kids. Za túto recenziu ďakujeme Bibke a samozrejme aj jej mamke, ktorá všetko ochotne zdokumentovala a zachytila.

Ako dcérka Bibiana zbadala obálku, ktorá jej prišla z Dobrej Hračky veľmi sa potešila, tak jej zažiarili očká.Všetko nechala a utekala otvoriť darček. Otvorila obálku a zbadala tam 3D puzzle mlyn. Veľmi sa potešila, pretože už od malička rada skladala všelijaké puzzle. My sme sa potešili tiež, pretože takéto hračky podporujú sústredenie sa a učia deti trpezlivosti. Bibka sa do hrania pustila s radosťou a úsmevom na tvári.
Nám rodičom neostala iná možnosť, len ju pozorovať ako sa snaží a rozmýšľa ako mlyn poskladať. Musíme uznať, zvládla to na jednotku. Model mlynu si najprv rozložila, no a potom skladala, prevracala, maľovala. Výsledný efekt je BOMBA. Po dokončení vznikla krásna hračka. Bibka sa z výhry veľmi tešila a zároveň bolo stavanie modelu pre ňu výzvou, takéto 3D puzzle predtým ešte neskladala. Do Dobrej Hračky chodia moje detičky veľmi radi, odporúčame každému, kto tam ešte nebol. Všetci sa zabavia, rodičia, aj tí najmenší.Veľmi pekne ďakujeme, že ste nás vyžrebovali a že sme mali
možnosť to vyskúšať.

 

 

 

 

Upozorňujeme, že vouchery ZĽAVOMATU sa NEDAJÚ využiť počas Veľkonočných sviatkov. To znamená od 29.3.-1.4.2024.