Denne 9:00 - 18:00

  +421 911 544 217  facebook instagram

Hračkoskúšači

V piatok sme na pošte odoslali prvé tri balíčky v rámci nového projektu s názvom „hračkoskúšači“. Pýtate sa o čo ide? Rozhodli sme sa, že chceme náš tím trošku rozšíriť a prijať medzi nás ďalších kolegov ? Môžete nimi byť aj vy.
Hračky, ktoré predávame sami testujeme, to už iste viete z predošlého článku. Napadlo nám však, aké by to bolo, keby ich mohli skúšať naši zákazníci? Zvolali sme poradu, dohodli sa a v priebehu týždňa sme z ponuky e-shopu vybrali niekoľko zaujímavých produktov. S malou dušičkou sme na svetlo sveta vypustili prvý príspevok o skúšaní hračiek. Potom sme už len čakali no a vy ste nás v tom opäť nenechali. Pod príspevkom sa začali hromadiť reakcie, záujem o skúšanie hračiek narastal. Neviete si ani predstaviť aké pocity v nás vyvoláva vaša podpora. Práca nás baví, no najväčšiu radosť máme, keď vieme že sa o ňu zaujímate a chcete byť súčasťou nášho sveta.
V princípe bude hračkoskúšanie fungovať tak, že pár krát do mesiaca zverejníme na našom Facebooku https://www.facebook.com/dobrahrackatatry/ príspevok s produktmi na testovanie. Ak budete chcieť hračky skúšať, napíšte nám pod príspevok. Áno, tak málo stačí a možno sa práve vy stanete členom tímu Dobrej Hračky ? Zmyslom tohto výmyslu je zdieľanie pocitov a skúseností medzi vami, teda od rodiča k rodičovi, od dieťaťa k dieťaťu. Poslaním každého hračkoskúšača je preto zdokumentovať svoje hranie – opísať ako na neho produkt pôsobí, či hranie s ním bolo jednoduché, či naplnil ich očakávania. Mnohé z vybraných hračiek podnecujú kreativitu, budete ich skladať, maľovať, dotvárať podľa svojej fantázie a predstáv. Môžete ich odfotiť v štýle pred a po dokončení, napísať o nich pár slov.
Na začiatok sme vybrali troch hračkoskúšačov, teda presnejšie hračkoskúšačky – maminky. Naše prvé recenzentky sa už čoskoro pustia do hrania, testovania a dokumentovania zážitkov. Finálny výsledok sa potom objaví na našom blogu v samostatnom článku. Tak ako, tešíte sa? My veľmi, pretože rodina Dobrej Hračky sa tak opäť rozrastá a nachádza zastúpenie aj medzi vami.

Upozorňujeme, že vouchery ZĽAVOMATU sa NEDAJÚ využiť počas Veľkonočných sviatkov. To znamená od 29.3.-1.4.2024.